Snakes in Exile

Houdt u van de opzwepende ritmes en melodieën, de gevoelige ballades en vocale harmonieën van de Keltische muziek? Maar ontdekt u even graag nieuwigheden van eigen bodem?
Snakes in Exile, vierkoppige band met thuisbasis in Limburg, brengt al 25 jaar een Keltische punch van eigen werk, Ierse en Schotse traditionals en frivool bewerkte covers uit verschillende genres.
Hun muzikale omzwervingen brachten hen van doorrookte bruine kroegen (toen dat nog mocht) in binnen- en buitenland tot gerenommeerde festivals als Dranouter en het Cambridge folkfestival.
Gitaar, accordeon, bas en drums. En vier stemmen, multi-inzetbaar van solo zang tot vierstemmige a capella bewerkingen.
Met Snakes in Exile waant u zich voor 1 dag in het gezellige Ierse dorpje Ekeren.

Meer informatie vind je op www.snakesinexile.com

Eireann Dance Academy

Wij, dansers van Eireann Dance Academy VZW (uitgesproken Eren), vormen een jonge dansschool met 2 vestigingen in Brasschaat en Ukkel (bij Brussel). Al onze dansers zowel jong als oud hebben een grote passie voor de Ierse ritmes en brengen deze ook met veel plezier over aan het grote publiek. Oefenen doen we wekelijks in de basisschool De Wingerd in Brasschaat onder leiding van Nathan Baillieul.

Heb je ook een passie voor de Ierse muziek en cultuur? Kom dan gerust langs om eens te proeven van deze intrigerende danssport.
Hebben we je overtuigd om toch eens een dansje te placeren, dan kan je altijd terecht op onze website.

Meer informatie vind je op www.eireann-academy.com

De Sassenachs

Sassenachs is een acht koppige Folk Rock formatie uit Dordrecht. In Schotse kilts voeren zij u mee naar het ruige Schotse landschap waarbij de muziek die zij spelen alles behalve traditioneel is. Op de klanken van de bagpipe en opzwepende ritmes van de drums is het onmogelijk om stil te blijven zitten. Gekleed in 18e eeuwse plaids, gewapend met bagpipe en wardrums, vindt je de Sassenachs op festivals in zowel binnen- als buitenland. Maar ook rockend op het podium met snoeiende gitaren, drumstel en keytar zijn de Sassenachs in staat van elke gelegenheid een feest te maken. Kom kijken, en laat je sokken onder je kilt vandaan rocken!

Meer informatie vind je op www.sassenachs.nl